Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

T'esperam a l'Assemblea de Socis: 21 de juny a les 19.00 hores

El proper 21 de juny, celebrarem la nostra assemblea anual per donar compte de la marxa de la nostra entitat. Una cita contemplada als nostres estatuts i que ens permet com a Consell Rector de fer balanç de la feina feta i les fites aconseguides. També és el moment de presentar els comptes anuals i plantejar quines són les accions de futur que pretenem tirar endavant. 

Com sabeu, l’assemblea és l’òrgan sobirà on els socis podem prendre les decisions que calguin per a la bona marxa de la nostra entitat i que representa millor que mai la força individual de cada soci amb la cooperativa. És per això que m’agradaria poder comptar amb el vostre compromís d’assistència en aquest dia per seguir donant sentit a la feina desinteressada que tots fem per tirar endavant San Crispín.

Els valors de San Crispín segueixen més presents que mai després de gairebé setanta anys i a més, s’han revaloritzat amb el pas de la pandèmia perquè molts nous clients han girat la mirada cap al que els ofereix la nostra entitat. El nostre esperit solidari de vetllar pel be comú, per intentar promocionar el producte local, de donar un assessorament als consumidors, d’oferir el millor servei als clients, mantenint les seccions de servei assistit com les carnisseries, les xarcuteries, la fruita i la verdura local i al pes tenen més valor avui que mai. 

També el nostre compromís amb la sostenibilitat, que fa molts anys que practiquem com per exemple amb l’estalvi de llum que tenim a la Central i que hem seguit potenciant amb l’adquisició de nous aparells o amb l’el·laboració d’un pla estratègic del que us voldrem també donar compte aquest dia. 

Us esperem doncs a l’assemblea que tindrà lloc a la Sala d’Activitats Ciutadanes de l’Ajuntament d’Alaior a partir de les 19.00 hores en primera convocatòria. 

Read more

Become a partner and enjoy more benefits

I want to be a partner

Exclusive promotions in store and online

Collect points to pay for your purchase

Discounts for large families and celiacs