Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Noves condicions de repartiment de compres on-line

Davant l’allau de compres on-line que estem rebent, ens veiem obligats a prendre la decisió forçosa d’acotar, temporalment, el repartiment a domicili exclusivament per a les poblacions d’Alaior, Es Migjorn, Es Mercadal i Ferreries en comptes de tota Menorca per a totes les compres que es facin a partir de dia 26 de març.
 
Malgrat haver reforçat la logística de preparació de compres-on-line amb la contractació de més personal i la disposició de més vehicles al carrer, tenim el risc de colapsar la pròpia operativa de reposició i atenció presencial a les nostres botigues (només en dos dies hem rebut més de 170 compres a la web i no aturem). És per això que hem de prioritzar aquesta àrea d’influència geogràfica perquè considerem que és la que disposa de menys oferta comercial a prop.
 
Aquesta mesura temporal, però, no afectarà en cap cas a aquells compradors que siguin socis de la Cooperativa San Crispín i no visquin en aquestes poblacions.
 
Preguem disculpeu aquest inconvenient de força major, assegurant-vos que sens dubte treballarem per poder re-establir el servei de repartiment a tota Menorca sense limitacions en quant ens sigui possible.
 
Moltes gràcies
Read more

Become a partner and enjoy more benefits

I want to be a partner

Exclusive promotions in store and online

Collect points to pay for your purchase

Discounts for large families and celiacs