Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Lliurament de dos tones d'aliments per Càritas Diocesana i Creu Roja

La Cooperativa San Crispín reforça el seu compromís solidari amb iniciatives socials per donar suport a diferents entitats arran de la COVID-19. Amb aquest objectiu, el Consell Rector de San Crispín en nom dels seus socis, ha fet un donatiu aquest matí de dues tones d’aliments a Creu Roja i Càritas Diocesana d’Alaior i Es Migjorn. Els aliments seleccionats tant per una entitat com per l’altra han estat aliments de primera necessitat com cigrons, llenties, oli, mongetes, llet o farina, així com també productes bàsics de neteja com paper de water, lleixiu, detergents o sabó. Aquest donatiu ha tingut lloc a la seu de San Crispín, al Poligon Industrial La Trotxa d’Alaior. El President de la Cooperativa San Crispín, Joan Camps ha explicat que son molt conscients de les necessitats que aquesta crisis ha provocat i per això calia la Cooperativa estigués més que mai al costat dels ciutadans més vulnerables, reconectant amb els valors fundacionals que la van fer néixer fa 67 anys. ”Col·laborar amb dues entitats tant properes per nosaltres com Creu Roja o Càritas Menorca, és el mínim que podem fer per aportar el nostre granet d’arena a tot plegat” ha explicat.

Per la seva part, Anna Gomila, responsable de Càritas Diocesana d’Alaior i Sebastià Ametller, responsable de Creu Roja a Alaior, han destacat que aquesta donació significava un reforç i un suport imprescindible en un moment d’emergència social sense precedents, on l’ajuda permetria facilitar que les famílies tinguessin garantits uns béns alimentaris bàsics.

A banda d’aquest acord, cal tenir en compte que la Cooperativa San Crispín ja col·labora habitualment amb la Creu Roja i Càritas Diocesana des de fa molts anys amb descomptes per l’adquisició de productes bàsics i la donació de producte fresc de manera habitual.

Gran recapte solidari i cistelles solidàries de producte local per socis

A banda d’aquesta donació directe, la Cooperativa San Crispín també ha volgut destacar altres iniciatives que han nascut durant aquest episodi de la Covid-19 i que es posaran en marxa aquests mesos de juny i juliol amb la organització d’un gran recapte solidari obert a les seves tres botigues d’Alaior i Es Migjorn, on puguin participar socis i clients. D’altra banda, des del Consell Rector també s’ha anunciat que es posaran en marxa unes cistelles solidàries de productes frescos de proximitat a disposició de tots aquells socis que tinguin dificultats per arribar a final de mes.

Read more

Become a partner and enjoy more benefits

I want to be a partner

Exclusive promotions in store and online

Collect points to pay for your purchase

Discounts for large families and celiacs