Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Carta del President de San Crispín

Benvolguts socis i clients,

Després de gairebé dos mesos de crisis sanitària i quan hem començat a posar en pràctica el desconfinament, voldria aprofitar per adreçar-vos unes paraules com a President de la Cooperativa San Crispín.

En primer lloc, permeteu-me que m’adreci a les treballadores i treballadors de la nostra entitat per emfatitzar el meu agraïment personal i el de tot el Consell Rector pel seu excel·lent treball en uns moments de tant estrès i incertesa. Elles i ells no van tenir l’opció de quedar-se a casa per protegir-se de la Covid-19, sinó que van haver d’afrontar-ho a primera línia per garantir el servei a les nostres tres botigues. Aquest mèrit és indiscutible i totes les hores extres pagades, no compensen la seva valentia i la seva abnegació en moments com els que s’han viscut. Us mereixeu el nostre respecte i el de tota la societat alaiorenca i migjornera.

En segon lloc, m’agradaria adreçar-me als socis i clients de San Crispín que aquests mesos de pandèmia, heu dipositat la confiança en els nostres establiments per proveir les vostres compres tant presencialment com de manera on-line. Especialment, a tots aquells que heu vingut per primera vegada com també aquells heu tornat després d’uns anys de no fer-ho. M’he cansat de repetir que aquesta crisi, ens ha ajudat a reconnectar amb els nostres orígens i exercir els nostres valors com a Cooperativa que va néixer durant la postguerra per ajudar a les persones. Sapigueu que ho hem fet tan bé com hem pogut donades les circumstàncies, i estic veritablement emocionat dels nombrosos missatges de suport que hem rebut per part vostra.

Malauradament, la realitat econòmica que ens tocarà viure a partir d’ara serà més complicada que mai i per això, la Cooperativa San Crispín està compromesa a seguir ajudant com ho ha fet darrerament, com ho porta fent d’ençà va néixer l’any 1953. Quatre de les primeres mesures per fer front a aquesta situació de vulnerabilitat que volem portar terme des del Consell Rector seran una important donació directa d’aliments a Càrites i Creu Roja, l’organització d’un recapte solidari obert a les nostres botigues durant els pròxims dos mesos, una campanya de crowdfunding per recollir recursos pels més vulnerables i la posada en marxa d’unes cistelles solidàries de productes frescos i de proximitat a disposició per a tots aquells socis que tinguin dificultats per arribar a final de mes.

Tot això ho volem fer perquè sabem que aquests, són moments per la solidaritat i per fer-nos costat els uns als altres. La Cooperativa San Crispín pot semblar-vos un gran supermercat com els que competeixen amb nosaltres però res més lluny de la realitat. Nosaltres seguim sent petits, molt petits i qui ens pot ajudar a mantenir-nos en peu, a seguir defensant el que som i en el que creiem sou tots els socis i clients que feu bategar el cor de San Crispín cada dia i que l’heu fet bategar més que mai durant aquests dos mesos.

Amb afecte,

Joan Camps Mir

Read more

Become a partner and enjoy more benefits

I want to be a partner

Exclusive promotions in store and online

Collect points to pay for your purchase

Discounts for large families and celiacs