Tu compra en cualquier lugar de MENORCA. Compra mínima: 100,00 €

null Entrega a Domicilio: LUNES A SÁBADO

Tu compra en cualquier lugar de MENORCA. Compra mínima: 100,00 €

null Entrega a Domicilio: LUNES A SÁBADO

Noves condicions de repartiment de compres on-line

Davant l’allau de compres on-line que estem rebent, ens veiem obligats a prendre la decisió forçosa d’acotar, temporalment, el repartiment a domicili exclusivament per a les poblacions d’Alaior, Es Migjorn, Es Mercadal i Ferreries en comptes de tota Menorca per a totes les compres que es facin a partir de dia 26 de març.
 
Malgrat haver reforçat la logística de preparació de compres-on-line amb la contractació de més personal i la disposició de més vehicles al carrer, tenim el risc de colapsar la pròpia operativa de reposició i atenció presencial a les nostres botigues (només en dos dies hem rebut més de 170 compres a la web i no aturem). És per això que hem de prioritzar aquesta àrea d’influència geogràfica perquè considerem que és la que disposa de menys oferta comercial a prop.
 
Aquesta mesura temporal, però, no afectarà en cap cas a aquells compradors que siguin socis de la Cooperativa San Crispín i no visquin en aquestes poblacions.
 
Preguem disculpeu aquest inconvenient de força major, assegurant-vos que sens dubte treballarem per poder re-establir el servei de repartiment a tota Menorca sense limitacions en quant ens sigui possible.
 
Moltes gràcies
Seguir leyendo

Hazte socio y disfruta de más ventajas

Quiero ser socio

Promociones exclusivas en tienda y online

Acumula puntos para pagar tu compra

Descuentos para familias numerosas y celíacos