Tu compra en cualquier lugar de MENORCA. Compra mínima: 100,00 €

null Entrega a Domicilio: LUNES A SÁBADO

Tu compra en cualquier lugar de MENORCA. Compra mínima: 100,00 €

null Entrega a Domicilio: LUNES A SÁBADO

Millores a la Central de San Crispin

Durant la setmana del 7 al 11 de març portarem a terme una sèrie de millores dins i fora de la botiga Central del Polígon d'Alaior amb l'objectiu de seguir el Pla de Modernització que vam impulsar al 2020 i que persegueix dotar-se d'equips nous i més eficients que contribueixin a reduïr la petjada ecològica i al mateix temps optimizin la conservació dels aliments.

A nivell intern es farà una substitució de gairebé vint metres de lineal de maquinària de fred que correspon a quatre murals o neveres verticals que actualment trobeu al fons de la botiga on hi ha les diferents de seccions de productes làctics com iogurts, formatges o mantegues a més de pizzes i demés aliments frescos envasats. També es substitueix un mural de fred que està a la zona de fruita i verdura. 

Estem parlant d'un canvi molt important des del punt de vista de modenització de maquinària però que va molt més enllà perquè més enllà de la opitmització en la conservació dels aliments, contribuirà a un estalvi energètic aproximat del 70% de consum que feien les neveres que teníem actualment. En segon lloc, el motors que faran funcionar aquestes noves màquines empraran gasos naturals i biodegradables sense cap efecte nociu per l'atmòsfera, una passa imprescindible en la petjada ecològica que persegueix San Crispin. En tercer lloc i no menys important, la calor que genera aquest tipus de màquinaria s'emprarà per climatitzar a l'hivern la botiga sempre que sigui necessari amb l'avantatge que això suposarà d'aprofitament d'aquesta font de calor i estalvi de menys calefacció. 

Per portar aquesta feina de substitució de maquinària nova s'ha confiat novament amb l'empresa menorquina Llufriu, que serà l'encarregada de portar-la a terme de dilluns a dimecres. 

Finalment i ja a l'exterior, coordinadament amb l'Ajuntament d'Alaior després d'una petició que havíem fet en el seu moment, es portarà a terme la renovació de les voreres que estaven malmeses i que serviran per millorar el conjunt de façana exterior.

Com que aquests treballs de millora poden ocasionar molèsties a l'hora d'accedir a la botiga com també a l'interior per un excés de soroll en moments puntuals, preguem disculpeu-nos anticipadament. 

 

Seguir leyendo

Hazte socio y disfruta de más ventajas

Quiero ser socio

Promociones exclusivas en tienda y online

Acumula puntos para pagar tu compra

Descuentos para familias numerosas y celíacos