null Entrega a Domicilio: LUNES A SÁBADO

null Entrega a Domicilio: LUNES A SÁBADO

És pot construir una societat més inclusiva menjant pizza?

Pizza, no. COpizza! Cooperativa San Crispín s’afegeix al projecte COpizza della Fondazione, una iniciativa de Fundació Hestia per a la integració laboral de persones amb malaltia mental.

La Fundació Hestia és una entitat especialitzada en protegir, assistir i tenir cura de persones amb malaltia mental o en procés d'envelliment. Dins d'una de les seves àrees d'acció - la sensibilització- impulsa el projecte #MatealEstigma, en el qual s'inclou el patrocini de l'Hestia Menorca, que s'enriqueix ara amb la iniciativa de COpizza della Fundazione.

Una COpizza és molt més que una pizza artesana. Una COpizza és un producte artesanal fet amb matèries primeres de màxima qualitat i elaborat des del compromís amb l'economia inclusiva, la qual cosa implica la participació en el procés de persones amb malaltia mental, i amb la cooperació de Fundació Hestia.

Un altre ingredient especial de les COPizzes és la complicitat. Complicitat dels que fan possible que les COpizzes arribin als consumidors, i aquí entra Cooperativa San Crispín, on hem apostat per recolzar aquest projecte. I complicitat de vosaltres, els nostres socis i amics, que li fareu estaló emportant-vos COpizzes a casa vostra.

Vegetal, Pepperoni, Pernil i Formatge o Base de Tomàtic, són algunes de les COpizzes que podreu trobar a San Crispín. Totes elles elaborades a partir d'una massa feta amb farina de força i llevat natural, fermentada 48 hores i pastada a mà, amb tomàquet natural, especiat i sense additius, que passa per un forn de pedra abans d'afegir-hi el "topping" de producte de proximitat i d' envasar al buit.

Totes diferents, totes delicioses, ofereixen al consumidor l'oportunitat de gaudir del millor sabor una vegada completat el seu enfornat a casa, contribuint a la tasca que desenvolupa la Fundació Hestia per buscar fórmules innovadores per atendre les persones vulnerables, com són les persones amb malaltia mental, a través de la innovació, la sensibilització i la integració. Ets el nostre proper còmplice?

Seguir leyendo

Hazte socio y disfruta de más ventajas

Quiero ser socio

Promociones exclusivas en tienda y online

Acumula puntos para pagar tu compra

Descuentos para familias numerosas y celíacos