Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Taller-degustació de cuina a baixa temperatura

El proper dijous 13 d'octubre et convidem a seguir en directe un taller pràctic per aprendre a cuinar cuixes de bè ecològic de les finques de Ruma Nou i Sant Josep de Ferreries a baixa temperatura des de l'Aula de Cuina de San Crispin. 

Ruma Nou i Sant Josep són dos llocs vecins, que es troben a la banda de Ferreries que mira cap a tramuntana. Són llocs de muntanya, tant com aquest terme es pot emprar a Menorca. Ja fa molts anys que el maneig dels dos llocs es fa conjuntament. El pagès, en Pito Barber, va néixer a Sant Josep i coneix l’extensió perfectament. Fins l’any 2001, es dedicaven a la producció de llet de vaca i des de llavors, van decidir fer un canvi en el model de producció a oví de carn. Aquesta decisió és molt encertada tenint en compte el terreny coster, ampli i a sovint rocós de Ruma Nou i Sant Josep. Des de l’any 2003 l’agricultura i el ramat estan certificats en ecològic. El be de Ruma és ben conegut a Ponent com a símbol de la màxima qualitat i respecte a la terra

Un sessió gratuïta de producte local on s'ensenyarà la tècnica de la cuina a baixa temperatura per poder fer a casa i que inclourà al final la possibilitat de fer una degustació del producte acabat.

Inscripcions gratuïtes enviant un correu a comunicacio@sancrispin.net 
Places limitades!

Read more

Become a partner and enjoy more benefits

I want to be a partner

Exclusive promotions in store and online

Collect points to pay for your purchase

Discounts for large families and celiacs