Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Ens passem a la fotovoltaica!

A la Cooperativa San Crispín sempre hem tingut molt present el nostre compromís ambiental amb el nostre entorn més prop. En el seu moment, vam ser pioners en la instal·lació d'un sistema intel·ligent d'aprofitament de la llum solar a la botiga Central, per estalviar consum energètic. Ara volem fer un pas mes per alinear-nos amb l'Agenda 2030 del Consell Insular de Menorca, que té com a objectiu cobrir la demanda energètica de la illa en un 80% amb energies renovables abans de l'any 2030. 

És per això que hem iniciat contactes amb la Cooperativa d'Energies Renovables www.azimut360.coop que ens està valorant la possibilitat de cobrir tota la superfície útil de les nostres cobertes amb mòduls fotovoltaics per disposar d'una instal·lació solar per autoconsum. Segons l'estudi realitzat,  disposem de 400m2 lliures d'ombra amb una orientació de 30º EST.

Això ens permetria instal·lar fins a 134 mòduls de 410Wp amb una potència fotovoltaica total de 55 kWp. Els 84 kWh anuals generats, cobririen una tercera part de la nostra demanada elèctrica i d'aquesta manera estalviarien l'emissió de fins a divuit tones de C02 a l'any.

Un gran pas per construir entre tots un model més sostenible i respectuós amb el medi en el que vivim.

Read more

Become a partner and enjoy more benefits

I want to be a partner

Exclusive promotions in store and online

Collect points to pay for your purchase

Discounts for large families and celiacs