Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Donem la benvinguda als Preus Cooperatius

Des de la Cooperativa San Crispin, seguim plantant cara a la inflació que afecta especialment als productes de la cistella de la compra. Per això posem en marxa una iniciativa que pretén beneficiar tots els socis de la nostra entitat aplicant una millor tarifa per a tots els productes i que us permetrà fer la vostra compra amb un preu més rebaixat. Serà el que nosaltres hem batejat com preus cooperatius i que ha nascut per ser un avantatge d'estalvi per a tot l'any que us reportarà un benefici directe només pel fet de ser socis de San Crispin.

La mesura s'ha anat implementant des d'aquest mes de novembre i quedarà definitivament aplicada per a tots els productes amb el desig de no ser una mesura temporal per les circumstancie actuals sinó que ha vingut per quedar-se. 

Com saber quin és el preu cooperatiu?

Veureu que totes les etiquetes tindran dos preus marcats, el preu per soci/a (preu cooperatiu) i el preu per no soci/a. El preu cooperatiu serà el preu destacat a cada etiqueta. Quan hi hagi promocions o ofertes específiques, la tarifa encara serà millor. 

A San Crispin ens esforcem cada dia per millorar les coses i ho fem amb el compromís de poder construir un model de consum més just i solidari per a tots. Gràcies per ser part de San Crispín. 

Read more

Become a partner and enjoy more benefits

I want to be a partner

Exclusive promotions in store and online

Collect points to pay for your purchase

Discounts for large families and celiacs