Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

Your food anywhere in MENORCA. Minimum purchase: 100,00 €.

null Home Delivery: MONDAY TO SATURDAY

A la memòria de Lídio Ameller Carreras

Des del Consell Rector de la Cooperativa San Crispín ens voldríem afegir amb aquest article a les diferents mostres de condol sorgides arran del traspàs del qui va ser gerent i persona clau per a la nostra entitat durant més de 25 anys, en Lídio Ameller Carreras. Una persona de tarannà feiner, recte i amb inquietuds, com el descrivia l’Anselm Barber en una bonica entrevista que li va fer en aquesta mateixa revista l’any 2001 i que va consagrar molts anys i moltes hores de la seva vida a defensar els interessos de San Crispín com ningú.

En Lídio Ameller va començar des de baix, entrant a fer feina a la Cooperativa per portar el volant d’una furgoneta que teníem per anar comprar els matins a la plaça de Maó i fomentar el repartiment a domicili (l’internet d’avui dia, vaja). Però ja es veia que aquell jove prometia perquè el seu esperit era el d’abocar-se en cos i ànima per allà on passava, un fet que també el definia i que va marcar la seva trajectòria com alaiorenc disposat al que fes falta per millorar el poble. A cap de poc temps el Consell Rector el va proposar com a gerent i la seva primera prioritat va ser comprar directament als pagesos, a fi d’afavorir que els productes frescos fossin l’atractiu per socis i clients. Una visió que seguim compartint encara avui dia i que defineix un dels nostres punts forts. També va saber entendre que la Cooperativa era quelcom més que un supermercat, que una empresa com qualsevol altre sinó que San Crispín representava un bé pel poble.

En Lídio va viure l’època d’expansió de San Crispín amb l’obertura de fins a quatre sucursals a Alaior, amb més de l’ampliació de la botiga que vam tenir a Ferreries i Es Migjorn Gran. Però també li va tocar patir arran d’una operació immobiliària en la que es va apostar per adquirir uns solars al polígon industrial on s’havien de fer uns pisos que ens ajudarien a millorar la solvència patrimonial però que malauradament, la crisis va esbutzar pel mig.

A la casa tothom el recorda com un persona feinera, sempre disposada a col·laborar, d’aquelles que no tenien un no per ningú i molt implicat socialment.

Descansi en pau.
 

Read more

Become a partner and enjoy more benefits

I want to be a partner

Exclusive promotions in store and online

Collect points to pay for your purchase

Discounts for large families and celiacs